Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Entreeprijzen Yumble verlaagd: kaartjes plotseling 2 euro goedkoper

22-03-2015, 16.05 uur

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het nieuwe attractiepark Yumble in Roermond heeft de entreeprijzen al na de allereerste openingsdag verlaagd. In plaats van 16,50 euro betalen bezoekers nu 14,50 euro om binnen te komen.

Officieel werkt Yumble met variabele toegangsprijzen op basis van drukte. Op drukke dagen kan de prijs van een kaartje oplopen tot 18,50 euro. In de praktijk is de entree echter op elke dag exact hetzelfde, blijkt uit de online kalender van het park. Tot juli 2015 kost elk ticket 14,50 euro.

De afgelopen maanden gingen alle kaartjes voor 16,50 euro over de toonbank. Wie eerder zo'n duurder ticket heeft gekocht, krijgt geen geld terug. Yumble is alleen geopend in schoolvakanties en op woensdagen, zaterdagen en zondagen.

Overigens bleek vorige week dat in het online bestelsysteem een computerbug zit, waardoor de entreeprijs soms per ongeluk oploopt tot honderden euro's. De fout is nog niet verholpen. "Wij hebben alles gecheckt, maar kunnen het niet vinden", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be