Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Klagen loont: ontwikkelaar past RollerCoaser Tycoon aan na kritiek

21-03-2015, 12.48 uur

Boze fans van RollerCoaster Tycoon krijgen hun zin. De uitstraling van het nieuwste deel in de bekende spellenreeks wordt op het laatste moment volledig aangepast als gevolg van een stroom van kritiek.

In een dramatisch weblogbericht gaan de ontwikkelaars van RollerCoaster Tycoon World diep door het stof. Enkele maanden voor de release kondigen ze een flinke grafische update aan. "Beste fans, we hebben jullie gehoord en jullie hebben gelijk: onze nieuwe trailer laat niet zien wat je mag verwachten van de RCT-franchise", staat in de smeekbede.

"We gaan zorgen voor geloofwaardige en realistische graphics, zonder de charme van RCT uit het oog te verliezen." Een videotrailer die eerder deze maand gepubliceerd werd, zorgde voor gigantisch veel klachten over zowel de gameplay als de graphics. "Waardeloze bagger", luidde het commentaar op social media.

De producenten beloven dat het spel pas wordt uitgebracht als ze er volledig tevreden over zijn. "Als dat betekent dat we opnieuw moeten beginnen, dan zij het zo." De achterban reageert sceptisch op de aangekondigde verbeteringen.

Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be