Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe dive coaster Efteling staat helemaal overeind

20-03-2015, 15.32 uurBeeld: Roland Godschalk

Vrijdag 20 maart 2015 kan de boeken in als een gedenkwaardige dag op het bouwterrein van Efteling-achtbaan Baron 1898. Het allerlaatste deel van de dive coaster is vanochtend gemonteerd. Bijna vijf maanden na het arriveren van de eerste stukken rails is de nieuwe attractie daarmee helemaal rond.

Bouwvakkers hebben geen tijd om lang stil te staan bij het gedenkwaardige moment: er moet buiten én binnen het stationsgebouw nog een hoop gebeuren. Volgende week wordt begonnen met het aanleggen van paden rond het complex. De eerste testritten laten nog even op zich wachten. Eerst moet de ketting voor de liftheuvel geïnstalleerd worden. Ook de drie achtbaantreinen zijn nog niet geleverd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be