Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Bouw nieuw zwembad Slagharen op schema: 'Er mag niks meer misgaan'

20-03-2015, 11.24 uur

De spanning is om te snijden op de bouwplaats van het nieuwe zwemparadijs in Attractiepark Slagharen. Waterpark Aqua Mexicana moet over minder dan anderhalve maand af zijn. Dat is dankzij een zeer strakke planning nog steeds haalbaar, denkt directeur Wouter Dekkers.

"Er mag nu echt niets meer misgaan", vertelt hij aan Looopings. "Anders komen we in de problemen." De opening staat gepland op vrijdag 1 mei aanstaande. Intussen staan de eerste glijbanen al op hun plek. Tot het nieuwe waterpark wordt opgeleverd, kunnen vakantiegasten gratis gebruikmaken van een zwembad in de buurt: De Marsch in Hardenberg, op tien minuten rijden.

Dekkers is gewend om te werken onder grote tijdsdruk. Toen hij de baas was van Movie Park Germany, kreeg hij het voor elkaar om in een paar maanden tijd een volledig nieuwe attractie te laten ontwikkelen en te bouwen. Aanstaande woensdag geeft Slagharen meer informatie vrij over Aqua Mexicana. Dan krijgen fans en journalisten een rondleiding over het bouwterrein.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be