Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Huisjes bungalowpark Walibi Holland sneller schoon door app

17-03-2015, 13.48 uur

De schoonmaaksters van Walibi Village, het bungalowpark van Walibi Holland, krijgen allemaal een smartphone. Niet om tijdens het werk een beetje te facebooken of te whatsappen, maar om sneller te kunnen schoonmaken.

Walibi ontwikkelde samen met schoonmaakbedrijf Gom een applicatie waarmee de receptie kan zien of een huisje al netjes is. Schoonmaaksters krijgen via de app bungalows toebedeeld. Als een huisje klaar is, kunnen ze dat op hun telefoon doorgeven. Vervolgens komen controleurs het onderkomen checken.

Ook de Technische Dienst kan in het systeem. Wanneer de poetsdames defecten aantreffen, geven ze dat met behulp van de app door. Vorig jaar werd de nieuwigheid al getest. "Toen hebben we nauwelijks klachten gehad over de schoonmaak", zegt een accountmanager van Gom. "Het nieuwe systeem bespaart ons veel tijd."

De firma levert jaarlijks ruim veertig personeelsleden aan Walibi Village. Het bungalowpark zou deze winter eigenlijk uitgebreid worden met honderd nieuwe vakantiehuisjes, maar dat ging uiteindelijk toch niet door.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be