Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Grootse plannen voor Walt Disney Studios: pretpark mogelijk twee keer zo groot

16-03-2015, 13.24 uur

Disneyland Paris is heel wat van plan met de Walt Disney Studios. Het tweede pretpark van het Franse Disney-resort kan op termijn twee keer zo groot worden. Dat meldt Disney vandaag zelf in een persbericht naar aanleiding van de dertiende verjaardag van het park.

"Onze expansiestrategie bereikte een voorlopig hoogtepunt met de opening van Ratatouille in juli 2014", staat in het bericht. "Het kwaliteitsniveau van Ratatouille gaan we hanteren voor toekomstige ontwikkelingen van het themapark, waarvan de grootte op de lange termijn kan verdubbelen."

Het Walt Disney Studios Park is al sinds de opening op 16 maart 2002 een vreemde eend in de bijt. Fans klagen over een gebrek aan eenheid, sfeer en goede attracties. Een enorme make-over moet daar de komende jaren verandering in brengen.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be