Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Kaartverkoop Yumble loopt in de soep: twee tickets voor paar honderd euro

15-03-2015, 21.09 uur

Niet alleen de attracties in Yumble Roermond hebben last van technische storingen. Ook het bestellen van entreekaarten voor het nieuwe overdekte pretpark gaat niet van een leien dakje. Door een bug in het ticketsysteem betaal je al gauw honderden euro's voor een paar kaartjes.

Het lijkt erop dat de website van Yumble op sommige momenten volledig willekeurige prijzen laat zien. Zo kan het voorkomen dat twee vip-kaartjes van 21 euro samen ineens 79,50 euro kosten. En wie echt pech heeft, moet maar liefst 459 euro aftikken voor twee entreebewijzen van 16,50 euro.

De oorzaak van het probleem is niet duidelijk. Yumble was vanavond niet bereikbaar voor commentaar. Het pretpark, dat volgend weekend officieel opengaat, werkt met een maximumcapaciteit van zo'n 1200 bezoekers per dagdeel. De kaartverkoop ging een maand geleden van start. Vooralsnog is geen enkele dag uitverkocht.



Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be