Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Testdag Yumble valt in het water: veel storingen en lange rijen

14-03-2015, 21.49 uur | Reacties

Bezoekers die vandaag het nieuwe attractiepark Yumble in Roermond mochten uitproberen, kwamen van een koude kermis thuis. Een try-out-dag met een paar honderd proefpersonen stond in het teken van lange wachtrijen en veel technische storingen. Veel rides werkten niet.

"Er waren continu problemen", vertelt een van de testers aan Looopings. "Attracties als Avatar en Twister vielen steeds uit. Yumble maakte een slechte indruk." De drukte bleek eveneens een domper: wachttijden van dertig minuten waren geen uitzondering, terwijl Yumble juist adverteert met het ontbreken van rijen.


ZIE OOK: 'Attracties in nieuw pretpark Yumble net zo goed als de Efteling'

Ook op social media uiten de proefkonijnen hun teleurstelling. "Te merken dat het net begint", schrijft iemand op Twitter. "Veel storingen en wachtrijen. Of dit het moet worden straks? Twijfels."

Yumble heeft nog precies een week de tijd om alle kinderziektes te verhelpen. Het entertainmentcomplex, dat het 'pretpark van de toekomst' wordt genoemd, gaat op zaterdag 21 maart officieel open.ZIE OOK: Yumble Roermond open zonder topattracties

Reacties