Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Testdag Yumble valt in het water: veel storingen en lange rijen

14-03-2015, 21.49 uur

Bezoekers die vandaag het nieuwe attractiepark Yumble in Roermond mochten uitproberen, kwamen van een koude kermis thuis. Een try-out-dag met een paar honderd proefpersonen stond in het teken van lange wachtrijen en veel technische storingen. Veel rides werkten niet.

"Er waren continu problemen", vertelt een van de testers aan Looopings. "Attracties als Avatar en Twister vielen steeds uit. Yumble maakte een slechte indruk." De drukte bleek eveneens een domper: wachttijden van dertig minuten waren geen uitzondering, terwijl Yumble juist adverteert met het ontbreken van rijen.

Ook op social media uiten de proefkonijnen hun teleurstelling. "Te merken dat het net begint", schrijft iemand op Twitter. "Veel storingen en wachtrijen. Of dit het moet worden straks? Twijfels."

Yumble heeft nog precies een week de tijd om alle kinderziektes te verhelpen. Het entertainmentcomplex, dat het 'pretpark van de toekomst' wordt genoemd, gaat op zaterdag 21 maart officieel open.



Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be