Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland in 2015: geen nieuwe attractie, wel nieuwe 3D-film

10-03-2015, 23.22 uur

Voor een nieuwe attractie hoeven we in 2015 niet naar Walibi Holland. Wel krijgt het pretpark dit jaar een andere 3D-film. In theater Club Psyke gaat komend seizoen de film Tempo Attack draaien, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Het bijbehorende verhaal gaat over levende muziekinstrumenten en hardrock-legendes. Net als in voorganger Rokken Roll, die de afgelopen drie jaar te zien was, spelen de Walibi-figuren de hoofdrollen. Ook zusterparken Walibi Belgium en het Franse Walibi Rhône-Alpes gaan de film vertonen. Speciaal voor Walibi Holland wordt Tempo Attack nagesynchroniseerd in het Nederlands.

Op een echte nieuwigheid is het wachten tot 2016. Dan opent het attractiepark in de Flevopolder voor het eerst in veertien jaar een nieuwe achtbaan. De eerste voorbereidende grondwerkzaamheden zijn daarvoor al gestart. Er werden de afgelopen maanden bomen gekapt en het spoor van een boemeltreintje is verlegd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be