Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Eigenaar Julianatoren verkoopt huis om uitbreiding pretpark te kunnen betalen

10-03-2015, 14.51 uur

De eigenaar van de Julianatoren verkoopt zijn huis. Niet omdat hij graag ergens anders gaat wonen, maar om geld op te halen voor een uitbreiding van het pretpark. Een woordvoerder heeft dat vandaag bevestigd aan Looopings.

"Anno 2015 staan banken niet te springen om krediet te verstrekken als we een grote investering willen doen", zegt de voorlichter. Door het huis te verkopen, heeft de Julianatoren meer kapitaal voor een grote, toekomstige uitbreiding. Wat het Apeldoornse attractiepark precies van plan is, blijft nog geheim.

Het huis ligt in het Gelderse Ugchelen, op acht kilometer afstand van de Julianatoren. Men doet er alles aan om de vrijstaande villa te slijten: de woning wordt zelfs uitgebreid aangeprezen op de website van het pretpark. De vraagprijs is 400.000 euro.

Meer parken zijn de laatste tijd op zoek naar alternatieve methodes om uitbreidingen te bekostigen. Zo leent Toverland tegenwoordig geld van particulieren.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be