Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Enschede gaat concurrentie aan met de Efteling: 'Binnenstad moet pretpark worden'

06-03-2015, 21.01 uur

Om te concurreren met andere dagjes uit zoals de Efteling, moet de binnenstad van Enschede een heus pretpark worden. Wethouder Eelco Eerenberg heeft een plek voor ogen waar op alle dagen iets te beleven valt in winkelstraten en op pleinen.

Dat vertelde hij deze week op een jaarvergadering voor winkeliers, schrijft dagblad Tubantia. "We moeten de mensen een leuke dag bieden. De Efteling is onze concurrent." Eerenberg hoopt dat bezoekers uiteindelijk twee of drie dagen willen verblijven in zijn Overijsselse pretparkje.

Ondernemers en buurtbewoners hoeven naar verluidt niet te vrezen voor een kermis voor hun deur. "Een pretpark wil niet zeggen dat het een kermis wordt. Het kwaliteitsniveau moeten we bewaken en op peil houden." De wethouder heeft niet gezegd wat voor trekpleisters hij precies voor ogen heeft.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be