Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland krijgt Disney-achtige parade met Studio 100-figuren

05-03-2015, 19.46 uur

Plopsaland De Panne gaat Disneyland achterna. In het Vlaamse pretpark is komend seizoen dagelijks een heuse parade te zien. Mega Mindy, Kabouter Plop, Wickie de Viking, Maya de Bij en andere mascottes van Studio 100 maken elke dag een rondje door het park op speciale wagens.

De 'verjaardagsparade', ter ere van het vijftienjarig bestaan van Plopsaland, doet denken aan de stoet van dansende en zwaaiende Disney-figuren die dagelijks door Disneyland Paris trekt. Het is nog niet bekend hoe de nieuwe paradewagens in Plopsaland eruit gaan zien.

De Efteling waagde afgelopen zomer ook al een bescheiden poging om een eigen versie van een Disney-parade neer te zetten. Op zaterdagen in juli en augustus wandelden sprookjesfiguren en live-artiesten door het attractiepark onder de noemer 'Bonte Zomer Stoet'.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be