Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Nu al concurrentie voor toekomstig hotel Plopsaland

06-03-2015, 18.47 uur

Nog voordat de bouw is begonnen, krijgt het nieuwe hotel van Plopsaland De Panne concurrentie. Een ondernemer bouwt 47 luxe vakantieappartementen op een steenworp afstand van het pretpark. Die moeten begin 2017 klaar zijn. Het Plopsa-hotel wordt waarschijnlijk ook rond die tijd opgeleverd.

De initiatiefnemer van de nieuwe vakantiewoningen, Industrie Hoteliere, geeft ruiterlijk toe dat er vooral op bezoekers van Plopsaland gemikt wordt. "Plopsaland is een van de meest succesvolle pretparken van België", zegt een marketingmanager. "De groei maakt dat heel wat bezoekers regelmatig geen hotel vinden en tot in Ieper moeten uitwijken."

Op de kantoren van Plopsa maakt men zich nog geen zorgen, beweert parkmanager Wim Wauters. "Een hotel zoals wij dat plannen is in de zomer altijd te klein en in de winter te groot. Hoe meer overnachtingsmogelijkheden er in de omgeving zijn, hoe liever we het hebben."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be