Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Medewerkers Efteling zijn een apart volkje'

27-02-2015, 07.33 uur

Medewerkers van de Efteling behoren tot een apart soort mensen. Ze zijn altijd onverklaarbaar vriendelijk en ze blijven altijd rustig. Dat schrijft columniste Aaf Brandt Corstius (39) vandaag in de Volkskrant.

Na drie dagen Efteling met haar gezin brengt ze in de krant een ode aan de Efteling-medewerker. "Ik weet niet waar de Efteling-medewerkers worden gevonden, of eigenlijk zou ik moeten zeggen: geheadhunt", aldus Aaf. "Het zijn er heel veel, en ze zijn allemaal even lief."

De columniste kon haar ogen niet geloven toen ze zag dat alle personeelsleden glimlachend aan het werk waren, ondanks dat ze de hele dag hetzelfde moeten doen en lastiggevallen worden door irritante bezoekers. Als voorbeeld noemt ze werknemers die bezorgde moeders geruststellen, kleurpotloden uitdelen aan kleine kinderen en grapjes maken over poffertjes.

"Bij alles wat ik vanaf nu in mijn leven doe, vraag ik mij af: wat zou een Efteling-medewerker doen?", belooft Aaf. "De Efteling-medewerker zou rustig blijven, adequaat handelen en bovenal: vriendelijk zijn."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be