Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Kinderen bekladden wachtrij Efteling terwijl moeder toekijkt

26-02-2015, 21.24 uurBeeld: Jochem van Beekum

Twee koters hebben gistermiddag de wachtrij van houten achtbaan Joris en de Draak in de Efteling beklad. Nog erger: hun moeder stond erbij en keek ernaar. Onder het toeziend oog van mama schreven de kinderen teksten als "Stefan was hier" op de houten panelen in de rij.

Wachtrijen van Efteling-attracties zijn al sinds jaar en dag het doelwit van met watervaste stift bewapende jeugd. Met name Joris en de Draak, de Piraña en de Bobbaan moeten het regelmatig ontgelden. Muurtjes en leuningen staan vol met tientallen namen, scheldwoorden, seksuele toespelingen en telefoonnummers.

De Efteling baalt stevig van het vandalisme en roept bezoekers op om medewerkers te waarschuwen als ze dergelijke praktijken voor hun neus zien gebeuren.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be