Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nog één nachtje slapen: morgen duidelijkheid over baanverloop van dive coaster Efteling

18-02-2015, 20.13 uurBeeld: Roland Godschalk

Fans van de Efteling moeten nog één nachtje geduld hebben. Morgen krijgen ze eindelijk duidelijkheid over het volledige baanverloop van dive coaster Baron 1898. De langverwachte lay-out van de spectaculaire achtbaan wordt donderdagmiddag onthuld tijdens een speciale persbijeenkomst.

Dat staat in een interne memo voor Efteling-personeel. "Tijdens een presentatie in de tunnelbak van Baron 1898 worden een aantal nog niet eerder vrijgegeven feiten en nieuwtjes over de attractie gepresenteerd, waaronder het baanverloop van de attractie." De Efteling komt onder meer met nieuw beeldmateriaal.

Het selecte groepje journalisten krijgt ook een rondleiding over de bouwplaats, waar projectleider Jacco Ophorst tekst en uitleg zal geven over de voortgang van de constructie. "Een spectaculaire manier om onze nieuwe attractie onder de aandacht te brengen in de media!", vertelt de Efteling aan haar medewerkers.

Looopings wist eind oktober vorig jaar al wel te melden uit welke elementen de dive coaster zal bestaan. Na de loodrechte vrije val van 37,5 meter vliegen passagiers door een halve looping met een kurkentrekker, een 'zero G-roll' en een helix.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be