Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Mega-uitbreiding Drievliet komt stap dichterbij

18-02-2015, 16.38 uur

De komst van een grote hal met attracties bij Drievliet is een stap dichterbij gekomen. De Raad van State heeft besloten dat het terrein van het Haagse pretpark "geen waterkerende bestemming" hoeft te krijgen.

Als dat wel was gebeurd, had er niet op gebouwd mogen worden. De beslissing heeft te maken met het besluit om de Rotterdamsebaan definitief aan te leggen. Die nieuwe verbindingsweg moet Den Haag beter bereikbaar maken via de A4 en de A13. Een aantal bedrijven had bezwaar gemaakt tegen het bestemmingsplan.

Drievliet is van plan om over een paar jaar een gigantisch indoorcomplex van 15.000 vierkante meter uit de grond te stampen. In de hal wordt onder andere een nieuwe achtbaan gebouwd. De overdekte toevoeging moet een bezoek aan het familiepark interessanter maken met slecht weer.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be