Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Duitsers krijgen tientallen euro's korting op de Efteling

16-02-2015, 13.17 uur

Onze oosterburen boffen. De Efteling geeft alle Duitsers tientallen euro's korting op de Efteling. Op de Duitse versie van kortingssite Groupon vliegen Efteling-tickets voor een spotprijs de deur uit.

Duitsers krijgen maar liefst 45 procent korting op de normale toegangsprijs van 36 euro per persoon. Een gezinnetje met twee kinderen bespaart op die manier al snel bijna 65 euro. Volgens de site zijn er al vele duizenden kortingskaartjes besteld.

Officieel is het niet de bedoeling dat Nederlanders gebruikmaken van het verleidelijke aanbod, maar daar wordt niet op gecontroleerd.

Het is niet voor het eerst dat de Efteling Duitsers voortrekt. Twee jaar geleden was het nog mogelijk om via de Duitse versie van de Efteling-website toegangskaarten te bestellen met ruim een tientje korting.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be