Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Exclusieve foto's uitgelekt: stiekem binnenkijken bij nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898

10-02-2015, 19.11 uur

Op internet zijn exclusieve bouwfoto's verschenen van de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898. Een bouwvakker heeft stiekem foto's gemaakt van het interieur van het stationsgebouw. Dankzij de illegale plaatjes kunnen we voor het eerst binnenkijken in het grote complex.

In het gebouw moet nog veel gebeuren. Wel staan al enkele decorstukken op hun plek, net als een groot motorblok. De bouwvakker die de foto's per ongeluk online zette, hoeft waarschijnlijk niet meer terug te komen. Op het bouwterrein geldt een streng fotoverbod. Elke betrokken medewerker heeft bovendien een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen.

De ongehoorzame bouwvakker werkt bij installatie- en dakdekkersbedrijf Sebregts uit Tilburg. Vandaag werd bekend dat de onderneming failliet is verklaard. Daardoor dreigen zo'n zeventig medewerkers op straat te komen. Het is niet bekend of het faillissement iets te maken heeft met het uitlekken van de Efteling-foto's.











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be