Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Whatsappen in het water: wifi in nieuw zwembad Slagharen

15-02-2015, 23.27 uur

Wie in het nieuwe zwemparadijs van Attractiepark Slagharen is uitgekeken op de glijbanen en waterspeelplaatsen, kan altijd nog een beetje gaan whatsappen op een ligstoel. Waterpark Aqua Mexicana wordt voorzien van gratis draadloos internet, bevestigt een woordvoerder.

Het wordt de eerste plek in Slagharen met een kosteloze wifi-verbinding. In de rest van het pretpark moet voor internet nog betaald worden: 4,50 euro voor een uur of 7,50 euro voor acht uur internetten. Wellicht wordt de gratis verbinding in 2016 ook op andere plekken ingezet, aldus de voorlichter.

Wifi is in Slagharen voor veel bezoekers een welkome toevoeging. Omdat het park zo afgelegen ligt, zijn zowel het telefoon- als internetbereik ronduit slecht.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be