Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Beveiliging Efteling is lachertje: 'kabouters' komen binnen met smoesje

04-02-2015, 19.11 uur

Het is blijkbaar hartstikke simpel om met een smoesje gratis de Efteling binnen te komen. Twee verklede YouTube-acteurs reden moeiteloos de personeelsparkeerplaats op nadat ze tegen een beveiliger zeiden dat ze tuinkabouters kwamen brengen. Vervolgens liepen ze zo het pretpark in.

In het Sprookjesbos plaatsten de twee heren van het YouTube-kanaal StukTV op verschillende plekken 'zombietuinkabouters' met afgehakte voeten, bebloede baarden en groene ogen. Het avontuur liep anders af dan de grappenmakers dachten: medewerkers van de Efteling kregen hen in de smiezen en haalden de beveiliging erbij.

Later werd ook de politie ingeschakeld, die de youtubers een boete gaf. "Ik moet wel zeggen dat het park ons goed behandeld heeft, want deze actie kan natuurlijk eigenlijk niet", verklaarden de crimineeltjes later.

In 2013 liet StukTV ook al zien hoe makkelijk het is om 's nachts in te breken bij Duinrell in Wassenaar.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be