Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds London

Madame Tussauds haalt Star Wars naar Londen

03-02-2015, 16.57 uur

Madame Tussauds zet dit jaar vol in op Star Wars. De Londense vestiging van het wassenbeeldenmuseum opent in mei een grote Star Wars-uitbreiding met in totaal zestien personages uit de populaire sciencefictionsaga.

Bezoekers kunnen straks wandelen door de elf meest iconische scènes van de filmreeks. Daar komen ze oog in oog te staan met onder meer Princess Leia, Yoda, Han Solo, Chewbacca, Luke Skywalker en Darth Vader. Ook de vestiging in Berlijn krijgt er in mei een Star Wars-gedeelte bij.

Merlin Entertainments, de eigenaar van Madame Tussauds, werkt voor het project samen met The Walt Disney Company. "Ons team heeft exclusieve toegang gekregen tot rekwisieten, kostuums en ontwerpen om ervoor te zorgen dat de ervaring 100 procent authentiek wordt", zegt manager Ben Sweet.



Meer Madame Tussauds London
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be