Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Achtbaan Baron 1898 verschijnt op nieuwe plattegrond Efteling

01-02-2015, 23.48 uur

De Efteling heeft dive coaster Baron 1898 een plek gegeven op de parkplattegrond. Althans, een deel van de nieuwe attractie. Alleen het grote stationsgebouw met daarachter de achtbaanlift en de loodrechte vrije val staan op de kaart.

De rest van de baan ontbreekt nog. De Efteling wil de lay-out van de rollercoaster zo lang mogelijk geheim houden, al is intussen wel bekend welke elementen we kunnen verwachten: twee spectaculaire inversies en een horizontale spiraal.

De nieuwe zomerplattegrond wordt vanaf morgen uitgedeeld in het pretpark. In de officiële Efteling-app is de vernieuwde tekening nu al te bekijken. Volgens diezelfde app is Baron 1898 overigens al weken geopend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be