Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit zijn de stemmen achter het verhaal van Villa Volta

31-01-2015, 02.41 uur

Het legendarische verhaal uit de Efteling-attractie Villa Volta is opnieuw ingesproken. Negentien jaar na de opening van het vervloekte huis kroop acteur Jules Croiset (77) nog één keer in de huid van bokkenrijder Hugo van den Loonsche Duynen.

Ook stemacteur Hein Boele (75), de verteller van de eerste voorshow in de attractie, heeft de legende van de boevenbende opnieuw voorgedragen. Aanleiding was een interview voor het YouTube-kanaal 'Stemmen van Toen'.

Beide heren hebben veel meer bekende stemmen op hun naam staan. Zo is Hein Boele al decennialang de stem van Elmo in de Nederlandse versie van Sesamstraat. Jules Croiset verzorgde stemmen voor verschillende Disney-films. Hij acteert nog steeds, onder meer in de nieuwe bioscoopfilm Michiel de Ruyter.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be