Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland verwijdert weer een attractie: draaimolen moet weg

31-01-2015, 16.26 uur

Walibi Holland heeft opnieuw onaangekondigd een attractie uit het park verwijderd. Draaimolen Les Petits Chevaux in het themagebied France is de afgelopen weken afgebroken en weggehaald, melden insiders aan Looopings.

De kleurrijke molen met paarden en luchtballonnen stond aan de linkerzijde van de laan tussen achtbaan Xpress en het grote reuzenrad. Dat pad wordt na het verdwijnen van de vijftien jaar oude 'balloon carrousel' vergroot om de doorstroming op drukke dagen te verbeteren.

Walibi heeft er een handje van om 's winters heimelijk rides uit het park te verwijderen. Na het vertrek van Six Flags verloor het pretpark onder meer breakdance El Toro, vliegend tapijt Aztec, mijnachtbaan Flying Dutchman Goldmine, loopingschip Double Inverter en de molens Tornado en Sherwood's Revenge. De entreeprijs ging alleen maar omhoog.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be