Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Zwembad Plopsaland wordt prijzig: bijna 20 euro voor paar uurtjes zwemmen

30-01-2015, 16.13 uur

Een plons in het nieuwe zwemparadijs van Plopsaland De Panne wordt niet goedkoop. Wie zwembad Plopsaqua in wil duiken, betaalt maar liefst 18,50 euro per persoon. De toegangsprijs van het attractiepark zelf is komend seizoen 35 euro.

Een speciaal abonnemenent op alle vijf de Plopsa-parken plus het waterpark gaat 195 euro kosten. Wie een standaard Plopsa-abonnement zonder extra's heeft, is ruim 11 euro per zwembadbezoek kwijt. Als alles volgens planning verloopt, gaat Plopsaqua op 22 maart open.

Op Facebook geeft Plopsaland nog een steek onder water naar de nieuwe glijbaan Flash in Aqualibi, het zwembad van Walibi Belgium. Die werd slecht ontvangen door fans. "Nieuws'Flash': De spectaculairste glijbaan van het land staat binnenkort officieel in De Panne!"

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be