Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Definitieve naam nieuwe attractie Bobbejaanland bekend

30-01-2015, 09.15 uur

De nieuwste aanwinst van Bobbejaanland gaat definitief The Forbidden Caves heten. Dat heeft het pretpark bevestigd. Eerder droeg de 3D-simulator, die komend voorjaar opengaat, de werktitel 'Mystery Mines/Forbidden Caves'.

Nagenoeg alle rides in Bobbejaanland hebben simpele, Engelstalige namen als Indiana River en Dreamcatcher. The Forbidden Caves past naadloos in dat rijtje. De ingang wordt gedecoreerd als een groot Inca-beeld met een opengesperde mond.

Op een nieuw ontwerp staat onder de naam van de attractie de toevoeging 'tunnel tour'. Bobbejaanland heeft nog niets laten zien van de 3D-film die in de simulator gaat draaien. Die wordt ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Super 78 Studios, bekend van de vergelijkbare simulator The Lost Temple in Movie Park Germany.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be