Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeerspark Assen

Inbrekers op heterdaad betrapt in Verkeerspark Assen

28-01-2015, 14.09 uur

Op het terrein van Verkeerspark Assen zijn dinsdagavond twee inbrekers betrapt. De politie hield een 28-jarige man uit Assen en een 16-jarig hulpje aan. Ze hadden tassen met gestolen gereedschap en metalen bij zich.

Agenten doorzochten het terrein van het pretpark nadat rond half negen het inbraakalarm was afgegaan. De twee dieven bleken zich verstopt te hebben in de bosjes. Eén van hen werd bij de arrestatie gebeten door een politiehond.

Waarschijnlijk dachten de criminelen vrij spel te hebben omdat het Verkeerspark al sinds begin vorig jaar gesloten is. Directeur Herman Jasper zoekt al geruime tijd naar een overnamekandidaat. Hij ontkent dat het park failliet is. "Daar is geen sprake van. Het is gewoon wijzer nu de deur dicht te houden, om verder geen extra onkosten te hebben."

Meer Verkeerspark Assen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be