Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Nog steeds onduidelijkheid over attracties Speelstad Rotterdam

21-01-2015, 15.52 uur

Welke attracties komen er in het nieuwe pretpark Speelstad Rotterdam te staan? Eigenaar Hennie van der Most heeft nog steeds geen idee. Dat gaf hij afgelopen weekend schoorvoetend toe op een bewonersbijeenkomst.

Hennie toonde de afgelopen maanden regelmatig ontwerpen met achtbanen en een reuzenrad. Of die daadwerkelijk in het Rotterdamse pretpark gebouwd gaan worden, is nog maar de vraag. "Pas als de ruwbouw klaar is, wil ik kiezen wat de attracties zijn die het best in Speelstad passen", vertelde de ondernemer.

"Ik heb veel attracties op voorraad." Hennie doet waarschijnlijk pas in 2016 een greep uit zijn grabbelton met tweedehands rides. De bouw van Speelstad Rotterdam ligt naar verluidt op schema. In het hoofdgebouw van de voormalige verbrandingsoven is het interieur al grotendeels gesloopt. Dit jaar wordt er begonnen met heien.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be