Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen laat bezoekers naam van nieuw zwembad kiezen: Aqua Splash, Aqua Mexicana of Mexican Splash?

20-01-2015, 21.10 uur | Reacties

Aqua Splash, Aqua Mexicana of Mexican Splash. Dat zijn de drie mogelijke namen voor het nieuwe zwembad van Attractiepark Slagharen. Bezoekers kunnen via een online enquête stemmen op een favoriet.

De optie met de meeste stemmen wordt de uiteindelijke naam van het waterparadijs, dat over ongeveer vier maanden opengaat. Directeur Wouter Dekkers liet eerder weten dat het bad een Tex-Mex-achtig thema krijgt; een combinatie van het Wilde Westen en Mexico. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be