Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Bouw nieuw zwemparadijs Slagharen neemt vlucht

18-01-2015, 16.26 uur

Attractiepark Slagharen doet er alles aan om een nieuw zwembad in de meivakantie te kunnen openen. De bouw van het waterpark gaat na maanden treuzelen plotseling razendsnel. Funderingen zijn al bijna af.

Dat is te zien op nieuwe foto's. Tegelijkertijd wordt de voormalige ingang van het complex, een grote ijsberg, gesloopt. Ook een naastgelegen monorail is al deels afgebroken. De baan moet verplaatst worden vanwege de komst van het bad.

Het waterpark krijgt volgens Slagharen een oppervlakte van 5.200 vierkante meter, ongeveer net zo groot als vijf Olympische zwembaden. Tot de opening van het nieuwe zwemparadijs kunnen vakantiegasten gratis gebruikmaken van een alternatief binnenbad, op tien minuten afstand van het pretpark.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be