Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Opening Plopsaqua onzeker: nieuw zwemparadijs Plopsaland heeft nog geen vergunning

17-01-2015, 13.12 uur

De opening van het nieuwe zwembad Plopsaqua bij Plopsaland De Panne staat op losse schroeven. Het overdekte zwemparadijs, dat op 22 maart moet openen, heeft nog steeds geen milieuvergunning. Daar valt pas eind februari een beslissing over.

Als blijkt dat er extra onderzoek nodig is, kan de opening zestig dagen worden uitgesteld. Dat zorgt niet alleen voor een financiële domper voor het pretpark, maar ook voor gezichtsverlies. De reclamecampagne voor Plopsaqua is immers al in volle gang. Op de officiële website van het grote zwemcomplex wordt er met een grote klok afgeteld naar "de eerste plons" op 22 maart.

Officieel mag een bouwproces niet eens gestart worden zonder milieuvergunning. Plopsaland bouwt dus al meer dan een jaar illegaal aan het bad. Directeur Steve Van den Kerkhof maakt zich vooralsnog geen zorgen. Hij vertrouwt er nog steeds op dat alles op tijd in orde komt.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be