Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland wil kale loodsen camoufleren

17-01-2015, 21.40 uur

Toverland zoekt een oplossing voor het uiterlijk van twee grote loodsen met attracties. De in het oog springende bouwwerken zien er niet bepaald magisch uit, maar zijn wel vanuit het hele pretpark te zien.

Dat kan mooier, geeft ook ontwerper Peter van Holsteijn toe. Hij loopt in ontwerpprocessen regelmatig tegen het armzalige uitzicht op de twee kale hallen aan, vertelt hij een in een interview met een fansite. "We zijn enorm blij dat we ze hebben, maar je ziet ze vanuit alle hoeken."

Daarom zijn er plannen om de loodsen binnenkort beter te integreren in de omgeving. "Eén van de ideeën is om met groen te werken", vertelt Peter. Het voornemen is opgenomen in het masterplan voor de komende jaren.

In hetzelfde interview vertelt de ontwerper dat hij ervan droomt om voor Toverland nog eens een darkride te ontwerpen. "Dan heb je als ontwerper alle vrijheid." Eerst mag Peter zich bezighouden met een andere grote uitbreiding. Toverland wil in 2018 een nieuw themagebied openen. Daarnaast liggen er plannen in de la voor een grote nieuwe megacoaster en een waterachtbaan met de naam 'Odysseus'.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be