Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw benzinestation in Kaatsheuvel krijgt Efteling-sausje

13-01-2015, 00.18 uur

De gemeente Loon op Zand heeft een vergunning verleend voor een nieuw tankstation aan de Horst in Kaatsheuvel, op een steenworp afstand van de Efteling. Voorwaarde is wel dat de pomp moet passen bij het uiterlijk van het naastgelegen Efteling Hotel.

De afgelopen jaren is er flink gesteggeld over de komst van het tankstation, schrijft het Brabants Dagblad. Een commissie blokkeerde het plan in eerste instantie uit angst dat een opvallende pomp naast het attractiepark te veel uit de toon zou vallen.

Exploitant Q8 heeft nu beloofd geen standaard benzinestation neer te zetten. "Er komt een wat minder schreeuwerige uitstraling, met hoogwaardige bouwmaterialen", zegt een gemeentewoordvoerster. "We houden rekening met het feit dat er jaarlijks miljoenen mensen langs deze locatie komen."

Volgens een voorlichter van Q8 is het de bedoeling dat er dit voorjaar nog begonnen wordt met de bouw. "Helaas hebben we Anton Pieck niet kunnen inhuren." De Efteling ziet liever helemaal geen benzinepomp verrijzen in de buurt van het park.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be