Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen kent geen schaamte: volledige show gestolen uit Walt Disney World

11-01-2015, 18.43 uur

Attractiepark Slagharen gaat steeds verder bij het overnemen van Disney-materiaal. Een dansact in het Overijsselse ponypark blijkt volledig overeen te komen met een voorstelling in Walt Disney World. Niet alleen de muziek, maar ook alle danspasjes zijn schaamteloos gekopieerd.

De gebruikte kostuums komen eveneens bekend voor. Alleen de Amerikaanse songteksten werden aangepast. Ondanks aanhoudende verwijten dat het pretpark knullig en amateuristisch overkomt door ongegeneerd van Disney te stelen, lijkt Slagharen zich nergens voor te schamen.

De afgelopen jaren speelde het park al veel vaker leentjebuur bij de grote Amerikaanse broer. Bijna alle showmuziek in Slagharen is afkomstig uit een Disney-park. Wellicht dat nieuwbakken directeur Wouter Dekkers daar binnenkort verandering in brengt. Hij staat erom bekend geen fan te zijn van ordinair jatwerk.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be