Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Baandelen nieuwe dive coaster Efteling liggen klaar bij Amerikaanse fabriek

04-01-2015, 21.22 uur

Het kan niet lang meer duren voor alle onderdelen van de Efteling-achtbaan Baron 1898 zijn aangekomen in Nederland. Een oplettende fan spotte eergisteren een nieuwe lading track bij de Amerikaanse fabriek van achtbaanbouwer Bolliger & Mabillard.

De baandelen liggen klaar om verscheept te worden richting ons koude kikkerlandje, meldt website Screamscape. Bolliger & Mabillard (B&M) is een Zwitsers bedrijf, maar de meeste achtbanen van B&M worden gefabriceerd door Clermont Steel Fabricators in de Amerikaanse staat Ohio.

Binnenkort worden de stukken staal tijdelijk opgeslagen bij constructiebedrijf Van den Bersselaar in Udenhout. Vanuit daar rijden steeds transporten richting de bouwplaats in de Efteling. Het zijn niet de allereerste onderdelen: begin november kwamen al een paar rechte stukken aan, bedoeld voor het station van de achtbaan.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be