Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Duitse zombie-achtbaan krijgt griezelwachtrij met schrikeffecten

03-01-2015, 15.23 uur

Passagiers van de lanceerachtbaan Sky Scream worden binnenkort al voor aanvang van een ritje de stuipen op het lijf gejaagd. De wachtrij en het station van de rollercoaster in het Duitse Holiday Park krijgen een zombiethema met bewegende poppen en andere horrorattributen.

Dat is te zien op tekeningen van ontwerper Piet De Koninck die het pretpark op Facebook heeft gezet. Toen de attractie afgelopen jaar openging, ontbraken de griezeldecoraties. Deze winter maakt Holiday Park er alsnog werk van.

De spectaculaire Sky Scream, gebouwd door het Amerikaanse Premier Rides, is ruim 45 meter hoog en gaat 100 kilometer per uur. Holiday Park is sinds eind 2010 onderdeel van de Belgische Plopsa-groep.



Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be