Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand voorziet nieuwe raadselachtige attractie van rotspartij

31-12-2014, 00.12 uur

Maanden na de start van de bouw wordt de nieuwste attractie van Phantasialand nog altijd omgeven door raadsels. Niemand lijkt 100 procent zeker te weten wat we in het nieuwe themagebied 'Klugheim' kunnen verwachten.

Zelfs een geplande openingsdatum is niet vrijgegeven. Wel verscheen op de bouwplaats deze week een rij grote, grijze rotsen. De uitgebreide rotspartij moet waarschijnlijk een scheidingswand gaan vormen tussen het naastgelegen China-themadeel en het nieuwe terrein.

Het Duitse pretpark houdt de kaken stijf op elkaar. In de wandelgangen gaan al maanden geruchten over een lanceerachtbaan met een middeleeuws thema, maar niets is bevestigd. Vanwege de komst van de mysterieuze ride moest vorig jaar een heel cowboydorp worden gesloopt.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be