Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Man gaat knetterstoned naar Plopsa Indoor

30-12-2014, 17.30 uur

De Belgische politie heeft een man uit Maastricht betrapt op rijden onder invloed van drugs terwijl hij onderweg was naar Plopsa Indoor in Hasselt. De Maastrichtenaar had geblowd en cocaïne gesnoven.

Bij de controle op de Alden Biesensingel in Bilzen bleek eveneens dat de drugsgebruiker geen rijbewijs had. Dat was al eens in beslag genomen nadat hij twee keer was betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Een bijscholingscursus had hij geweigerd.

De man hoeft oud en nieuw niet in de cel door te brengen: hij is na verhoor weer op vrije voeten gesteld. Binnenkort buigt de politierechter zich over de zaak. Of de stonede man Plopsa Indoor uiteindelijk wel heeft bereikt, is niet bekend.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be