Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerkster Disneyland Paris doodgereden bij uitgang

29-12-2014, 16.18 uur

Recht voor de uitgang van Disneyland Paris is zaterdagavond een 35-jarige medewerkster doodgereden. De vrouw, die net klaar was met werken op de kostuumafdeling van het pretpark, werd geschept door een bus.

Ze liep samen met een collega van 34 over een rotonde bij de personeelsuitgang. Een wit bestelbusje reed de twee aan. Het eerste slachtoffer belandde met blauwe plekken in de berm. Het andere personeelslid kwam door de klap terecht op een busbaan. Daar werd ze verpletterd door een tegemoetkomende touringcar.

De politie is op zoek naar de chauffeur van het bestelbusje, die na de dodelijke aanrijding gewoon is doorgereden. Zeer slechte verlichting zou de oorzaak van het dubbele ongeluk zijn. Werknemers van Disneyland klagen al jaren dat er iets gedaan moet worden aan de verkeersveiligheid van voetgangers op het terrein.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be