Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

'Tikibad in Duinrell is vies, duur en veel te druk'

27-12-2014, 23.37 uur

Van alle grote zwemparadijzen in Nederland is het Tikibad van attractiepark Duinrell het smerigst en het duurst. Tot die conclusie kwam het testteam van consumentenprogramma Kassa.

Er zit schimmel op het plafond, de wc's zijn niet schoon en een toiletdeur heeft geen klink. Het bemachtigen van een kluisje is vanwege de grote drukte een hele opgave. Bezoekers moeten eveneens dringen voor een kleedkamer, zo was vanavond te zien in een speciale compilatieuitzending op NPO 1.

Ook het voedsel in het restaurant is niet om over naar huis te schrijven. Wel kent het Tikibad een paar heftige glijbanen. "Als je niet snel ergens vies van bent en geen bezwaar hebt tegen droge patat, dan is het Tikibad helemaal top", concludeerde de voice-over.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be