Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Ook attracties Toverland noodgedwongen dicht

27-12-2014, 16.06 uur

Niet alleen de Efteling heeft veel last van de hevige sneeuwval in het zuiden van het land. Ook de buitenattracties in het Limburgse pretpark Toverland staan vandaag stil. Waterbaan Backstroke en lanceerachtbaan Booster Bike kunnen niet open.

Daarnaast is het themagebied met houten achtbaan Troy, schommelschip Scorpios en paardenbaan Ithaka niet toegankelijk. De Magische Vallei, met onder meer wildwaterbaan Djengu River en spinning coaster Dwervelwind, blijft deze hele winter sowieso gesloten, net als bobsleebaan Woudracer. Die laatste attractie wordt momenteel verbouwd.

In de Efteling krijgen bezoekers vrijkaarten mee naar huis vanwege het grote aantal gesloten attracties. Toverland vindt dat niet nodig, omdat een groot deel van het pretpark overdekt is.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be