Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ook vandaag nog veel hinder door winterweer in de Efteling

28-12-2014, 14.41 uur

De sneeuwellende in de Efteling is nog niet voorbij. Hoewel het grootste gedeelte van het pretpark intussen weer begaanbaar is na de problemen van gisteren, lukte het niet om alle attracties op tijd operationeel te krijgen.

Zo zijn de Python, houten achtbaan Joris en de Draak, schommelschip Halve Maen, oldtimerbaan D'Oude Tuffer, het Spookslot, de Bobbaan, de Avonturendoolhof en de monorail bij het Volk van Laaf nog steeds gesloten. Ook paardenshow Raveleijn wordt nog niet opgevoerd.

Het IJspaleis is er slecht aan toe. Doordat het dak is ingestort, duurt het waarschijnlijk nog wel even voor er weer geschaatst kan worden. In het Sprookjesbos zijn enkele sprookjes niet te bezoeken, waaronder Doornroosje, Roodkapje, de Nieuwe Kleren van de Keizer en de Chinese Nachtegaal. De Vliegende Hollander en de Piraña zijn 's winters sowieso dicht.

Personeelsleden van de Efteling hebben gisteravond, vannacht en vanochtend alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat er vandaag zo veel mogelijk attracties kunnen draaien. Om twee uur 's nachts waren er nog medewerkers bezig om de Python sneeuwvrij te krijgen.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be