Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Liseberg

Medewerker pretpark opgepakt na graaien uit de kas

27-12-2014, 09.23 uur

Een werknemer van het Zweedse pretpark Liseberg is in de cel gegooid op verdenking van een lange reeks diefstallen. De twintiger zou tijdens zijn dienstverband meermaals stiekem geld uit de kassa's hebben geroofd.

Zijn bazen hielden de man al langer in de gaten. Vorige week werd het criminele personeelslid op heterdaad betrapt door beveiligers. Die droegen hem over aan de politie. "Hij zat met zijn handjes in de koekjestrommel, zou je kunnen zeggen", vertelt een woordvoerder.

Als een bezoeker iets kwam afrekenen, stopt de man al het contante geld dat hij ontving in zijn eigen zak. Liseberg wil niet kwijt hoeveel er in totaal is gestolen. Het pretpark draaide dit jaar een recordomzet van ruim 100 miljoen euro.

Meer Liseberg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be