Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling overweegt afterparty op oudejaarsavond

30-12-2014, 20.34 uur

Na oudejaarsavond nog even lekker doorfeesten in de Efteling? Vanaf volgend jaar is het waarschijnlijk mogelijk. De Efteling werkt aan een plan voor een nachtelijke nieuwjaarsfuif die tot in de vroege uurtjes moet duren.

Nu gaat het pretpark tijdens oud en nieuw om 01.00 uur 's nachts dicht. De directie overweegt om vanaf de jaarwisseling 2015-2016 een Eftelingse afterparty aan te bieden. Bezoekers kunnen dan in de nacht van 31 december op 1 januari helemaal uit hun plaat gaan in een feestzaal.

Onlangs stuurde de Efteling al een online vragenlijst rond over het idee. Vaste gasten konden laten weten hoe laat de afterparty zou moeten beginnen, wat er te doen moet zijn of er vervoer geregeld moet worden. Daarnaast kwam de toegangsprijs aan bod.

Het oud en nieuw-feest dat de Efteling sinds 2011 organiseert is elke keer een groot succes. Ook dit jaar zijn vrijwel alle kaarten uitverkocht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be