Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Net echt: Efteling-fans maken 3D-model van nieuwe dive coaster

25-12-2014, 23.59 uur

Twee fans van de Efteling hebben hun krachten gebundeld voor het maken van een 3D-model van de nieuwe achtbaan Baron 1898. Sjaak van Horne en Benno King zijn wekenlang bezig geweest met het bouwen van een digitale kopie van het entreegebouw.

Ook de lift en de vrije val van de dive coaster kwamen uit de computer rollen. Met behulp van het model kunnen de makers nu al een virtuele wandeling maken rond de in aanbouw zijnde attractie. De indrukwekkende creatie geeft nog weinig weg van het verdere ritverloop van de achtbaan. Officieel heeft de Efteling daar niets over bekendgemaakt.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be