Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Superfan Efteling biedt 1898 euro voor testritje in nieuwe achtbaan Baron 1898

22-12-2014, 08.17 uurBeeld: Jeroen Schulz

Liefhebbers van de Efteling zullen diep in de buidel moeten tasten voor het eerste ritje in de nieuwe dive coaster Baron 1898. In een veiling voor Serious Request heeft een rijke superfan gisteravond in een klap precies 1.898 euro geboden voor een testrit.

Daarmee is de prijs van het veilingitem ineens meer dan verdubbeld. Tot gisteren leek het er even op alsof niemand meer dan 660 euro over had voor een exclusief rondje in de achtbaan en een rondleiding achter de schermen. Wie het laatste bod wil overtreffen, moet nu minimaal 1.948 euro inzetten.

De bieder is waarschijnlijk geen grappenmaker: alle biedingen op de veilingsite van Serious Request zijn wettelijk bindend. "Dit wil zeggen dat als je de hoogste bieder bent, je het item verplicht moet afnemen en betalen", staat duidelijk in de voorwaarden. De veiling loopt nog zes dagen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be