Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Gert Verhulst: 'Attracties Plopsaland moeten spectaculairder'

19-12-2014, 09.00 uur

Het is onvermijdelijk dat de attracties in Plopsaland De Panne alsmaar hoger, sneller en heftiger worden. Dat vertelt Studio 100-baas Gert Verhulst in een interview met Looopings. Volgens hem zitten er "zeker grote spectaculaire achtbanen" tussen de toekomstplannen voor het pretpark.

"Omdat kinderen op steeds jongere leeftijd in engere attracties durven gaan dan vroeger", aldus het tv-icoon. Hij was samen met Samson-acteur Dirk Bosschaert in Plopsaland om een eigen ster te onthullen op Plopsa's Walk of Fame.

Gert noemt de Python in de Efteling als voorbeeld. "Toen ik kind was, duurde het heel lang voor je daar in durfde. Nu zie ik daar waanzinnig jonge kinderen in gaan." Dat de drempel voor sensationele attracties steeds lager komt te liggen, is een trend die Gert ook in zijn eigen pretpark wil volgen.

Voorlopig heeft men de handen vol aan andere projecten: er wordt gebouwd aan een zwemparadijs en er liggen plannen klaar voor een hotel. Daarnaast wordt deze winter onder meer het Kermisplein van Samson en Gert opgeknapt, ter gelegenheid van de vijfentwintigste verjaardag van het duo.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be