Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meer wachtrijen voor single riders in de Efteling? 'We willen wel, maar we kunnen niet'

14-12-2014, 11.50 uur

Na het succes van de single riders-wachtrij bij de Bobbaan wil de Efteling meer attracties gaan uitrusten met zo'n speciale rij voor personen die in hun eentje zijn. Dat wordt echter lastig, omdat er bij de bouw van de attracties destijds geen rekening mee is gehouden.

Een single riders line zou een welkome toevoeging zijn bij bijvoorbeeld de Python, Joris en de Draak en De Vliegende Hollander. "Het probleem is de huidige indeling van de stations", vertelde operationeel directeur Coen Bertens gisteren op een fanmeeting. Het aanpassen van de infrastructuur kost tijd.

Met behulp van een single riders-rij worden lege plekken in de karretjes opgevuld. Daardoor stijgt de capaciteit en loopt de wachtrij sneller door. De nieuwe dive coaster Baron 1898 krijgt in ieder geval wel een single riders-rij.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be