Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

IJsbaan Efteling niet bestand tegen regenbuitje

12-12-2014, 20.28 uur

De Efteling kan nog een naam toevoegen aan de lijst met attracties die bij slecht weer niet toegankelijk zijn. De grote binnen- en buitenijsbaan in het IJspaleis blijkt niet bestand te zijn tegen regenbuien.

Deze week moest de schaatsbaan al meermaals gesloten worden doordat er te veel regenwater op het ijs was beland. Ook vandaag hingen er rood-witte linten bij de winterattractie. Volgens medewerkers is het de bedoeling dat het buitengedeelte bij regen afgesloten wordt, zodat er geen plassen naar binnen kunnen stromen. Dat systeem zou echter niet goed werken.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be